SENDVIČ S BIFTEKEM

SENDVIČ S BIFTEKEM

Na 2 sendviče budete potřebovat:

  • 400g hovězí plátek na steak
  • Chiabatta / bílý chléb
  • 1 žlutá a 1 červená paprika
  • 2 středně velké červené cibule
  • 100g salátu
  • 100g majonézy
  • 100ml červeného vína
  • olivový olej
  • 1 lžička Dijon hořčice
  • Sůl, pepř a hnědý cukr
  1. Gril zahřejte, cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné kroužky.
  2. Posypte hnědým cukrem spodní hladkou desku roštu a přidejte nakrájenou cibuli. Karamelizujte cibuli.
  3. Plátek masa osolte a posypte zlehka hnědým cukrem.
  4. Pomocí výškově nastavitelného víka můžete nastavit tloušťku kusu masa. Steak smažte asi 4 minuty (v závislosti na tloušťce steaku). Když steak dosáhl požadovaného bodu pečení, vyjměte jej z grilu a nechte jej krátce odpočívat.
  5. Na rozloženém grilu opékáme chléb a nakrájenou papriku.
  6. Nakrájejte biftek na pásy a naskládejte na opečený chléb / chiabatu společně s cibulkou, paprikou, majonézouzou, salátem a hořčicí
Vhodné produkty:
 

 

SENDVIČ S BIFTEKEM

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení