SENDVIČ S BIFTEKEM

SENDVIČ S BIFTEKEM

Na 2 sendviče budete potřebovat:

  • 400g hovězí plátek na steak
  • Chiabatta / bílý chléb
  • 1 žlutá a 1 červená paprika
  • 2 středně velké červené cibule
  • 100g salátu
  • 100g majonézy
  • 100ml červeného vína
  • olivový olej
  • 1 lžička Dijon hořčice
  • Sůl, pepř a hnědý cukr
  1. Gril zahřejte, cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné kroužky.
  2. Posypte hnědým cukrem spodní hladkou desku roštu a přidejte nakrájenou cibuli. Karamelizujte cibuli.
  3. Plátek masa osolte a posypte zlehka hnědým cukrem.
  4. Pomocí výškově nastavitelného víka můžete nastavit tloušťku kusu masa. Steak smažte asi 4 minuty (v závislosti na tloušťce steaku). Když steak dosáhl požadovaného bodu pečení, vyjměte jej z grilu a nechte jej krátce odpočívat.
  5. Na rozloženém grilu opékáme chléb a nakrájenou papriku.
  6. Nakrájejte biftek na pásy a naskládejte na opečený chléb / chiabatu společně s cibulkou, paprikou, majonézouzou, salátem a hořčicí
Vhodné produkty:
 

 

SENDVIČ S BIFTEKEM