OPÉKANÝ FARMÁŘSKÝ CHLÉB SE ŠPENÁTOVÝM AVOKÁDEM SE ZASTŘENÝM VEJCEM

OPÉKANÝ FARMÁŘSKÝ CHLÉB SE ŠPENÁTOVÝM AVOKÁDEM SE ZASTŘENÝM VEJCEM

Budete potřebovat:

  • Čerstvý chléb z farmy
  • Čerstvé listy špenátu
  • Avokádo
  • Čerstvé vejce
  • Máslo nebo olivový olej
  • Sůl a pepř
  1. Chléb potřete máslem nebo olivovým olejem (podle vlastní chuti).
  2. Umyjte špenát a položte na chléb.
  3. Avokádo nakrájejte na tenké plátky a položte na špenát.
  4. Zastřené vejce: Vajíčko rozklepnete do misky naplněné octem. Ocet zatáhne vajíčko jakousi slupkou a nedovolí mu se roztéci. Kastrol s vařící vodou, kde lžící či vařečkou utvoříte vír a po okraji vlijete ocet s vajíčkem. Až začne voda znovu vařit, vypnete přívod tepla a necháte tak dvě minuty v horké vodě "dojít", poté vejce položíme na plátky avokáda.
Vhodné produkty:

OPÉKANÝ FARMÁŘSKÝ CHLÉB SE ŠPENÁTOVÝM AVOKÁDEM SE ZASTŘENÝM VEJCEM

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení