KLASICKÁ DÝŇOVÁ POLÉVKA HOKKAIDO

Klasická dýňová polévka Hokkaido

Na 6 porcí budete potřebovat:

  • 3 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 50g zázvoru
  • 1,5 kg dýně Hokkaido
  • 2 lžíce medu
  • 1 lžíce kari
  • 300 ml pomerančové šťávy
  • 1,5 l zeleninového vývaru
  • sůl
  • pepř
  • muškátový oříšek
  • dýňová semínka
  • dýňový olej

Příprava polévky:

Příprava je celkem jednoduchá. Dýni (Hokkaido je jediná dýně, kterou lze zpracovat i s kůrou) omyjeme, rozpůlíme, odstraníme semena a rozkrájíme na malé kostky. Dále si cibuli a česnek nakrájíme na jemné kostky, zázvor jemně nastrouháme. Všechny ingredience se poté umístí do Rýžovaru Gastroback 42518 a zalijí se vývarem. Poté se spustí vařič rýže a polévka se vaří asi 1 hodinu. Po vaření (když je dýně měkká) vše rozmixujeme designovým ručním tyčovým mixérem Gastroback 40976 a poté se podává s dýňovými semínky a olejem z dýňových semen.

 

Vhodné produkty:
 

 

Klasická dýňová polévka Hokkaido

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení