JEDNODUCHÉ ESPRESSO

JEDNODUCHÉ ESPRESSO

5 tipů pro perfektní přípravu espressa

  • Předehřívání šálků: Espresso nevychladne tak rychle. Kromě toho, pěna trvá déle v předehřátých šálcích.
  •  
  • Odvápněte vodu: Obsah vápníku ve vodě by měl být při přípravě espressa co nejnižší. Vápník ve vodě může mít negativní vliv na chuť. Naproti tomu filtrovaná voda a pravidelně odvápněná neškodí přístrojům.
  •  
  • Čerstvě mletá zrna: Čerstvě mletá zrna jsou nutností pro dobré espresso. Zde musí být nalezen dokonalý stupeň mletí pro příslušná zrna.
  •  
  • Čerstvá zrna kávy: Zrna by měla být čerstvě pražená.
  •  
  • Trpělivost: Nejdůležitější věcí v přípravě je trpělivost a čas. Určitě bude zkoušet několik pokusů než dosáhnete dokonalé espresso.
Vhodné produkty:
 

 

JEDNODUCHÉ ESPRESSO

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení